Jag ska egentligen inte skriva i mitt upprörda tillstånd. Med stark repression av mina känslor har jag ändå några saker att säga.

  1. Fredrik Federley & Annie Johansson - ni kommer få problem med era väljare i framtiden.
  2. Camilla Lindberg - det är osäkert att så här tidigt att reda ut om ditt nej var civilkurage eller uppgörelse. Men om det är civilkurage är du den enda som kan kalla sig liberal i Svensk Folkeparti. Då kommer jag skicka vita blommor. Om det var en uppgörelse, se ovan nämnda domslut.
  3. FRA: Internets jobbar inte så. Allt ni kommer att fånga är vitt brus från darknets, och en och annan medelsvenssons semesterbilder. Jag vet att ni läser min blogg. Om ni vill hitta yttre hot så gör ni klokast i att läsa skönlitteratur. Jag kan förklara varför, och jag ställer upp helt gratis på en internutbildning för er. Panspektrocism.
  4. Uppdatering (23:51): I min frustration glömde jag nästan det viktigaste: Tack alla som har bloggat och byggt upp tryck. Internetshistoria har skrivits tack vare er. Tack till gammelmedierna som fattade att det var allvar, och personligt tack till Oscar som vet hur man bekämpar anti-liberalism på nätet.
  5. Uppdatering 2 (23:56): Detta är inte slutet.
Skriven av admin den 18 juni 2008