Samma dag som jag håller ett nätvaroseminarium på Södertörn bjuder Hemliga trädgården och Ink bokförlag på ett samtal om Det nätpolitiska manifestet med mig och Samira Ariadad. Jag har fortfarande inte hunnit besöka Hemliga trädgården, så jag ser grymt mycket fram emot att komma dit.

Alla varmt välkomna! OBS, föranmälan krävs - För att delta i samtalet, OSA namn till ink [ at ] inkbokforlag [ punkt ] com.

ATT GÅ TILL NÄTS – ett samtal om Det nätpolitiska manifestet

Från diskussionerna om barnporrfiltret till uppståndelsen kring Wikileaks och de återupptagna försöken att döma personerna bakom The Pirate Bay – de nätpolitiska frågorna har under den senaste tiden kommit att debatteras i allt bredare sammanhang. En av de viktigaste rösterna i den svenska debatten är aktivisten, bloggaren och författaren Christopher Kullenberg. Onsdagen den 13 oktober kommer han till Hemliga trädgården i Midsommarkransen för att prata om sin nyutkomna bok Det nätpolitiska manifestet. I den beskriver han en värld i vilken vi agerar politiskt genom att forma digitalt baserade gemenskaper, men också en värld där vi upplåtit kontrollen över våra liv till ett fåtal centrala aktörer. Tillsammans med Samira Ariadad, som är redaktör för tidningen Brand, kommer Kullenberg att diskutera nätpolitikens historiska förutsättningar såväl som dess framtida möjligheter.

Onsdagen 13 oktober

Plats: Hemliga Trädgården (Johannesbergsgatan 6, T-bana Midsommarkransen)

Tid: 19.30

Bar: Ja

Vi syns där!

Skriven av admin den 09 oktober 2010