Ni som inte jobbar FB men som har tänkt att komma på morgondagens Mänskliga Internet kan ta del av det meddelande jag skickade ut idag genom att läsa här:

Hej,

det är roligt att så många verkar vilja komma! När kontrollsamhället väller in över oss känns det ibland tungt, men morgondagens experiment/aktivism är ett ljus ut ur tunneln. Det finns många bra sätt som man kan förändra saker på. Man kan demonstrera, blogga, skriva artiklar och klippa av kablar. Men man kan även experimentera och det är här mänskligt Internet kommer in i bilden.

Kan man skicka brev och behålla anonymitet bara genom att använda människor på stan? Har människor den tillit till varandra som krävs, eller har vi börjat överföra den misstänksamhet som kontrollsamhället innebär i våra medvetanden och handlingar? Det ska vi ta reda på! Resultaten kommer att dokumenteras på:http://humaninternet.info På så sätt är det sedan fritt fram för vem som helst att var som helst replikera experimentet och på så sätt producera kunskap. Men det är inte bara ett test, utan i längden kanske byggandet sociala relationer av denna typ även leder till ökat tillit och ett stärkande av det civila samhället.

Således. Skriv ett meddelande om vad som helst och ta med det till parken vid Näckrosdammen i morgon klockan 13. Använd gärna den färdigskrivna blanketten som går att ladda ned på humaninternet.info. För att göra det lite mera enkelt kommer vi att skicka till GTs redaktion istället, eftersom GP är lite off. Men man kan givetvis skriva en annan adress också, men då blir det svårt att se om det funkar.

Om du har några frågor, maila gärna: christopher@panspectrocism.org eller slå en signal på 0735083022.

Vi syns imorgon! /C

Skriven av admin den 29 augusti 2008