Det är sjukt mycket nu. Men det är samtidigt bråttom. Igår pratade jag med Erik Josefsson och inser nu hur viktigt amandment 138 är på tisdag. Detta lyckades ta fart i internets djungler någon gång under gårdagen, och via irc-samordning lyckades vi fixa fram http://telekompaketet.se.

På denna site finns alla instruktioner. Det viktiga är att amandment 138 behålls i originalformulering på tisdag. ANNARS BLIR INTERNET EN KABEL-TV.

Det var detta jag försökte få fram i DN-artikeln, men då var jag omedveten om hur bråttom det var. Blackouteurope.eu förklarar mycket bra.

Tapirbyrån kommer att hänga i irc-kanalen #telekompaketet på irc.freequest.net. Det är lättast att få tag på oss där, eftersom det är på irc allt händer.

Allt detta sker i sista sekund. Men det sker på rätt sätt. Ipred röstades redan igenom 2004 (eller 2005) i Eu. Det enda vi kunde göra då var att försöka lägga tryck på Beatrice Ask... det var inte så lyckat.

Vi måste alltså vara snabbare och vända skeppet så att det angriper problemet istället för symptomet. DET GÄLLER ATT AGERA NU!

Jag kommer att afka ned till Götaplatsen vid kl. 12 idag. Tillsammans med piratpartiet och andra ska vi försöka förklara för folk på gatan att oavsett om man gillar eu eller inte är det dags att vi bryr oss och gör något.

Som Kalle P säger. Det är bara nätpolitiken som har tillräcklig kraft att göra något i Bryssel. Vi måste jobba som laquadrature. Och som Le domaine d Anais. Nu bygger vi. SPRID TELEKOMPAKETET.SE I ALLA KANALER!

(detta är första gången jag skriver med CAPS i en bloggpost. Det är typ så sjukt bråttom nu)

Skriven av admin den 19 april 2009