Tro ej att det tog slut med "hyrsnutlagen", "privatpolislagen" eller "aj-predd one". Inte heller med FRA.

Nu kommer ACTA och IPRED 2. Det första låter som ett läkemedel och det senare somen obskyr efterföljare till en första skräckfilm. Rasmus|Copyriot tar några spadtåg i rätt riktining. och grupparbetet kommer att fortsätta här på Intensifier och i oändliga bloggar. Dessutom kommer det snart ut en text på engelska som jag har skrivit.

IPRED 2 är inte beslutad på EU-nivå än, men eftersom förhandlingarna förs i hemliga rum får vi hitta på nya lösningar.

Men aktivismen fortsätter i alla riktningar. Det vore bra med någon från Piratpartiet där nere i Bryssel nu. Christian tycker jag är en bra kandidat.

Jag kommer nog göra en ny skiva som jag lanserar på TPB under våren. "Anti-IPRED" har för övrigt sålts på en julmarknad i helgen. Det tycker jag är kärlek! Länge leve den brända CD-skivan till skillnad från den tryckta!

Ett work-in-progress-smakprov kommer här:

ChrisK (featuring Vicki the Robot) - "Control Society Phoenix Resurrection Vocoder Mille Plateaux Rework Tragedy (intro)"

Om någon undrar vad Vicki sjunger så är det valda citat ur Deleuze & Guattaris A Thousand Plateaus. Ni som har läst tillsammans med mig ett helt år nu kan ju gissa vilka platåer som döjler sig djupt ned i avgrundstalsyntesen!

Filen vill kopiera sig. Namnförslag på skivan mottages gärna i kommentarerna!

Missa inte heller Blays encounter med Vicki.

Skriven av admin den 08 december 2008