Ung Pirat har fått 1 325 744 kronor av staten! Ja, ni läste rätt. Något okontrollerat har inträffat som lamslår samhället. UP är det tredje största ungdomsförbundet i Sverige och troligtvis är det så att moralsystemet har rubbats ordentligt. De är nämligen lagbrytare, och på nätterna förvandlas de till vampyrer (säger ryktet).

Som tur är har organisationer som vill behålla samhället och näringslivet som en organisk enhet gått ut starkt:

– Jag tycker det är rätt förvånande. Ung Pirat jobbar i princip med att uppmuntra till det som är olagligt. Att man då får pengar från en statlig institution är märkligt, säger Lars Gustafsson, vd på IFPI.

Men även kristdemokraterna, ett parti som värnar om samhällets fortlevnad och konserverande, har gjort sitt kanske starkaste uttalande någonsin:

– Det är klart att om ett förbund bedriver olagligheter kommer trovärdigheten både hos förbund och regelverk att ifrågasättas, säger Lennart Sjögren, partisekreterare för Kristdemokraterna.

För att få bukt med denna växande normlöshet i samhället har Beatrice Ask snabbt drivit igenom IPRED-direktivet, som tillåter att hyrsnutar arbetar effektivt med att återställa ordningen. Även Defence Minister Sten Tolgfors kan hänga FRA 2.0 högt i sin fasta julkärve, eftersom de så kallade "sociopatgramen" nu äntligen kan komma att användas för att kartlägga det destruktiva nätverket. Visst, det är kanske lite långsökt att kalla det för terrorism, men de där Islänningarna är ju redan terrorklassade, så det borde nog även funka med cellerna inom Ung Pirat.

Många befarar nu att Ung Pirat kommer att stärka sina lokala verksamheter och locka in ungdomar i ett destruktivt beteende som i längden hotar all respekt för upphovsrätten.

Uppdatering: Modercellen Piratpartiet överlämnar en så kallad"internetinspelning" till västerländsk media. Experter håller just nu på att granska äktheten i dokumentet.

Uppdatering 2: Sten Tolgfors tar inte emot kommentarer via sin blogg. Det är inte möjligt att kommentera de tillvägagångssätt som används för att skydda samhället mot dessa attacker.

Skriven av admin den 17 januari 2009