Dagen är svår att greppa på många sätt. Internet har, så vitt jag minns, aldrig förr jobbat så mycket kärlek. Inga bloggar i min reader skriver "krig" eller "för jävligt". Snarare gör de som ex. Marcin, Isobel, eller Lisa och skriver: idag är en bra dag!

Tingsrätten är bara första akten i spektaklet. Do not worry! Nu har vi ju istället möjligheten att visa att internet matters. Ok? Var inte ledsna och arga, se den feta möjligheten att bekämpa de repressiva lagarna som följer av Ipred2, Acta och Telekompaketet.

Idag var jag ute i solskenet tillsammans med några sympatiska piratpartister i götet. Vi tapetserade stan med affischer inför morgondagens seminarium, och delade säkert ut tusen flyers.

Många andra städer jobbar demonstration och protest, vilket visserligen är trevligt. I götet byggs istället Ett tusen AFK-väljare. Jag ser inte att det finns så mycket konstruktivt att demonstrera mot (en inkompetent domstol, varför bry sig). Däremot finns det sjukt många anledningar till att förklara vilket värde som ligger i ett öppet internet och fri kultur. Tusen afk-väljare. Helt klart görbart.

Uppdatering: Monki jobbar i samma anda, när han skriver brev till Serbien.

Skriven av admin den 17 april 2009