Almedalen brinner. Jag befinner mig på en betydligt svalare ö i samma hav.

Men stormen gäller Miljöpartiet. De ska stämma uppgörelse med S och stoppa FRA-lagen. Det låter bra till en början men bloggosfären har reagerat med sund skepsis. Vi har sett Federley, Lundberg, Ohlsson... vi har sett vad högerliberalerna hade att ge. Sossarna har väl ändå ingen litat på i denna fråga. Och vänsterpartiet... tja... de jobbar på men har inte samma tyngd när det gäller liberala human rights direkt.

Riksdagens yngsta parti: det finns många som litar på er nu!

Maria Wetterstrand och Lage Rahm lovar att de aldrig kommer att tolerera massavlyssning. Piratpartietverkar inte tro på er. Jag tror fortfarande på att ni är på rätt sida. Jag vill tro för att jag gillar er. Ni är bra politiker som kom in i riksdagen via en deweyansk issue på åttiotalet. Ni vet hur det är att verkligen inte gilla saker som håller på att gå åt helvete, oavsett om det är miljö eller mänskliga rättigheter (för mig är de samma ekologi, se detta inlägg).

Hursomhelst. Det finns folk därute som inte har så mycket till övers för parlamentarisk politik och gå-och-rösta-var-fjärde-år-grejen. Jag är en av dem och därför är jag inte medlem i något parti. Men jag bryr mig om issues. Och då vänder jag mig till er.

Således. Jag är ganska produktiv. Jobbar ni med mig så jobbar jag med er!


För övrigt, skicka aldrig grejer till arroganta DN-kommuniké... de har inte ens hyfs att svara på mail. Jag ska sluta att twingla dit till och med. We don't need era generaldirektörsröster, orkestrera ni makten i papper istället!

Skriven av admin den 09 juli 2008