Bloggen kraschade tidigare under dagen på grund av en slarvig uppdatering. Jag planerade att låta den vara trasig ett tag, men sen fick jag länksamvetskval och tänkte på alla brutna <a href> som skulle bli lidande. Så istället pimpade jag till temat lite, så att den nu ser likadan ut som mitt irssi-shell.

Någonstans mellan telekompaketshetsen och Iranaktivismen drabbades jag av IRC-overload. Någonstans vid 50 chatkanaler går min gräns för multitasking i nätpolitiska sammanhang. Den radikala lösningen blev att stänga ned dem alla samtidigt. Nu hänger jag bara i #telekompaketet för nätpolitik, och i #fraktalpolitik för filosofi (båda på irc.freequest.net). De övriga servrarna (efnet, anonnet, freenode etc.) är jag fortfarande ansluten till, så om ni vill nå mig, skicka privata meddelanden.

I helgen lanserades för övrigt en bra sida: Gemri.org verkar för mänskliga rättigheter i Iran och har precis kommit upp på nätet. Kolla den för framtida manifestationer!

I övrigt fortsätter min sommar i avvikande lugn. Jag ska skriva några längre nätpolitiska texter och även jobba mycket bibliotekshastigheter.

Skriven av admin den 28 juni 2009