Okej, det här är lite ironiskt. Men det har skapats ett Facebook-event (varning för länk) för festen ordnad av Ink Bokförlag där bland annat Det Nätpolitiska Manifestet släpps. Genom några "trix" lyckades jag få ut texten ur fängelset:

Ink är Studio Barnhus favoritbokförlag. Studio Barnhus är Inks favoritpartymaskin. Tillsammans ordnar dessa kulturinstitutioner Bokmässans finaste kalas / ballaste disko / bästa häng – kalla det vad du vill, missa bara inte lördagen på Röda sten, där releasefesten för Christopher Kullenbergs Det nätpolitiska manifestet äger rum.

Dörrarna öppnar 21:00, och förutom Studio Barnhus själva (alltså Axel Boman, Petter Nordkvist och Kornél Kovács) spelar Göteborgs egna lofi-goth-psyk-gudinna Scout Klas, samma stads unga, finsk-makedoniska technohopp Shakarchi & Stranéus samt indiekonnässören, tillika kulturskribenten Alice Eggers med vänner. Ändra fram till 03:00!

Tidigt på kvällen samtalar Christopher Kullenberg och Samira Ariadad om boken, nätet och livet.

Kom och bli glad med oss önskar Ink bokförlag och Studio Barnhus!

Time: September 25 at 9:00pm - September 26 at 3:00am

Location: Röda Sten

Ironiskt är det dels för att jag inte har Facebook och inte kan bjuda in er den vägen. Ironiskt är det även för att jag i Manifestet analyserar just Facebook som en grundpelare i den panspektriska primitiva ackumulationen, där våra liv omsätts till värde för stora företag. Så gör er till slavar under databasen och fyll i att ni kommer! Eller kom bara, man måste inte ha Facebook för att få komma. Ni är alla bjudna!

Skriven av admin den 16 september 2010